Η XIAOMI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog, η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας αναφέρουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει γραφείο στην Ελλάδα και να ξεκινήσει τη διάθεση συγκεκριμένων μοντέλων Xiaomi smartphones και gadgets.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως θα γίνεται η διάθεση των προϊόντων της Xiaomi στην ελληνική αγορά. Αν δηλαδή θα υπάρχει κάποιο επίσημο online κατάστημα ή αν τα smartphones και τα gadgets θα διατίθενται αποκλειστικά από αλυσίδες ηλεκτρικών ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης δεν γνωρίζουμε – εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας – το ποια θα είναι τα μοντέλα της Xiaomi που θα γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Ακόμα και στην Κίνα όπου βρεθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσεις ένα από τα νέα μοντέλα smartphones της Xiaomi, για τα Mi Note 2 και Mi Mix υπήρχε λίστα αναμονής αρκετών ημερών και αγορά μόνο online από το κινέζικο κατάστημα και μόνο για κατοίκους της Κίνας.

Οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Techblog σχετικά με την έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα είναι ανεπιβεβαίωτες και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s